Leader Academy навършва 2 години и кани всички да отпразнуват заедно Рождения ден!

Първата академия за личностно развитие и бизнес, организираща международни събития и обучения, е плод  на 10-годишна мечта. Leader Academy има за мисия да покаже лидера в друга светлина – не онзи, който е под светлината на прожектора, изтъква визията си и търси последователи, а този, който незабелязано, всекидневно полага усилия и се приближава с действия към целите си, този, който прави малките стъпки и превръща своята визия в реалност. Leader Academy изгражда точно такива лидери – отговорни, неуморно търсещи силните си страни и талантите си и готови да положат усилията, за да постигнат необходимите резултати, да разгърнат потенциала си и да постигнат кариерна реализация и лична удовлетвореност.

www.leader.education

Какво се случи прес последните 2 години?

Leader Academy създаде свой формат – Talent Factory в интензивна – Talent Factory Weekend и разширена форма – Talent Factory Camp. В рамките на обученията млади хора, изправени пред предизвикатествата при завършване на средното си или висше образование, или при преквалификация и промяна в кариерно отношение, имат възможност да се срещнат с академични и кариерни консултанти, психолози и коучове, както и с бизнес лидери в различни сфери. Целта е само една – постигане на по-висола степен на себепознаване, изграждане на критично мислене и стратегия за развитие на ключови компетентности за успех. И всичко това – в продуктивна и креативна среда сред природата! Целта на трейнърите в академията и гост-лекторите е да окаже подкрепа чрез опита и знанията си и да подготви младежите за най-важните изпити – изпитите в училището на живота! Всеки, станал част от Leader Academy, си тръгва в известна степен променен, по-наясно с целите, визията и стратегията по отношение на акадимичното му, кариерно и личностно развитие.

По този повод  Leader Academy има удоволствието дa покани всички участници от отминали събития, гост-лектори и приятели на събиране-коктейл по случай двугодишнината на академията.

Желаете ли да инвестирате част от времето си, за да се подхраните интелектуално и емоционално, да разберете за поуката от успехите и провалите на лидери в различни области? Ще имате възможността лично да се запознаете с трейнърите и курсистите ни.
Искате ли да се докоснете до една проактивна, съзидателна, развиваща се и действаща среда? Усетете енергията на успеха!

Заповядайте на 3-ти март от 15:00 ч. на празника ни, който ще включва два основни панела.  В първия акцентът ще е върху опита ни до момента, както и всичко, което предстои на хоризонта. Вторият панел – Leaders Talk – ще предостави възможност на лидери в различни сфери да споделят познанията и опита си в контекстта на личностното развитие и бизнеса. Лекторите ще бъдат на разположение за въпроси, а впоследствие и за дискусия! Leaders Talk цели да даде възможност на лидери в различни области да споделят знания, опит и идеи в контекстта на личностното развитие и бизнес.

Темите, застъпени в Leaders Talk:

“Защо лидерите умеят да споделят ценности“ Надежда Ванева, експерт комуникации

„Ролята на лидерството в изграждането и развитието на човешкия капитал“. Виолета Манолова, психoлог и докторант по икономика и управление

„Технологиите в образованието“ Ивайло Бонев, основател Технократи

„Отделно и заедно – резистентност и синергия“ Елеонора Дервенска, експерт дизайн мениджмънт и развитие на таланта

„Делата говорят“ Екатерина Николопулу, трейнър комуникативни и поведенчески умения, Leader Academy

„Йерархия на мисловните умения, ролята на зрението и средата върху действията ни“ Андрей Илиев, Leader Academy

Начало: 15:00

Място: Международен Образователен Бизнес Център – ул. „Дунав“ 5, вх.А, гр. Гоце Делчев

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене