Цветанов в Крупник: Политикaта не се прави на жълтите павета, а на място сред хората

Политиката не е това, което се прави на жълтите павета. Важно е да бъдем по места, да чуем проблемите на хората от тях самите. Това заяви пред медиите в симитлийското село Крупник зам.- председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов, който бе е гост на традиционните на Тодоровден конски състезания – кушии.

Цветан Цветанов коментира по повод оставката на министъра на енергетиката Теменужка Петкова, че това е нейно лично решение. „Тя е достоен човек и подаде оставка, за да отпадне всякакво съмнение за връзки или натиск в сделката за ЧЕЗ, която е извършена в Чехия. Ще се направи пълна проверка по случая, за да се гарантира нацоналната сигурност”, каза Цветан Цветанов.

Заместник-председателят на партията подчерта, че опозицията в лицето на БСП генерира скандал след скандал и с това се опитва да отклони внманието от постигнатото. „Днес сме в община Симитли и виждаме постигнатото от кмета Апостол Апостолов. Това, че тук, на Тодоровден в село Крупник, са се събрали хора от всички краища на общината е показателно, че хората са извели своя приоритет – Симитли над всичко. Това трябва да направим и ние политиците, да се обединим“, обясни Цветанов.

Той коментира, че е от изключителна важност да се завърши по-бързо строителството на АМ „ Струма”, защото това би означавало по-малко жертви и повече екология. Председателят на ПГ на ГЕРБ посочи, че е недопустимо президентът, който е обединител на нацията, всъщност да я разединява, да обижда премиера и народните представители. „Силата на демокрацията и парламентарната република са изборите, на които избирателите казват своята воля“, категоричен бе Цветан Цветанов.

 

 

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене