Българки държат Улицата на проститутките в столицата на ЕС и НАТО, кои са „мениджърките“ от Тутракан (ВИДЕО)

Знае се, че „мадам” са бивши жрици на любовта минали в пенсия, но вече има по-различен профил на съдържателките на публични домове.

Оказва се, че нашенки държат в Брюксел на Улицата на проститутките, твърди Нова тв. Докато европейските чиновници коват директиви, момичета предимно от България и Румъния законно проституират.

Кои са тези, на които момичетата казват „мадам”? Те не са бивши проститутки, а нормално изглеждащи жени на средна или над средна възраст. Самите те твърдят, че са обикновени чистачки, въпреки че понякога службите се усъмняват в това.

След операция в Тутракан се оказва, че българки са средното мениджърско ниво в бизнеса с жива плът. Това е видимата част на организацията, а невидимата продължава да бъде сутеньорът, а най-високата част са ок.

60 души, които имат издаден лиценз, че имат право да ползват въпросните сгради за публични домове. Те са основно албанци с белгийско гражданство.

От полицията и прокуратурата в Брюксел отказват да говорят пред камерите на Нова тв, след като първоначално са изразили такова желание.

/blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене