Издъхна 19-годишният Георги Филчев

Георги бе боец, но болестта се оказа по-силна и той загуби битката с нея

19-годишният Георги Филчев от петричкото село Беласица издъхна днес, уби го коварно заболяване ,което го мъчи с години. Бившият ученик на гимназияа по механотехника в града имаше тумор на надбъбречната жлеза и с години се бореше упорито с тежкото заболяване.

Родителите му, близките му направиха всичко възможно да му помогнат да победи болестта, но тя се оказа по-силна от него. Припомняме, че за Георги вървеше дарителска кампания,в която се събираха пари, помогнали му да отиде на лечение в Германия. Георги бе част и от кампанията на struma.com“ Ранени ангели“.

Много хора се включиха от душа и сърце, за да помогнем на младото момче да се справи, но уви. Майка му го придружаваше навсякъде, имаше надежда, че той ще се оправи, защото имаше воля и желание за живот. Но днес той се предаде! Едно ранено ангелче ни напусна, поразено от коварна болест. Поднасяме искрени съболезнования на семейството на Георги. Няма думи за утеха, но ви е нужен кураж, за да превъзмогнете тази жестока мъка. Почивай в мир, Георги.

П. Петрова/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене