Свържете се с нас

Хороскоп

Какъв си ти според китайския хороскоп?

Публикувано

на

Днес Китай посреща своята Нова година – 4716 по лунния календар.  Празникът е известен като Пролетен фестивал на Китай. Той е един от най-важните в страната. През 40-те празнични дни стотици милиони жители на Китай ще прекосят страната със самолет, влак или автомобил, за да бъдат с близките си.

Празненствата преминават с пищни червени дрехи и богато украсени домове. Червеният цвят е символ на огъня, който прогонва лошия късмет. Задължителни са фойерверките, а на децата се дават „щастливи пари“ в червени пликове.

По григорианския календар датата на китайската нова година е различна всяка година, но винаги е между 21 януари и 20 февруари.

Според китайския зодиак 2018-а ще мине под знака на Жълтото земно куче.

Годината на Кучето ще приключи на 4 февруари 2019 г.

За разлика от Григорианския календар, съблюдаван в повечето части на света, китайският е базиран върху движенията на Луната. Подобно на западния зодиак, китайският е разделен на 12 цикъла, но всеки от които е с продължителност една година, вместо един месец.

Всеки от 12-те цикъла в китайския зодиак е подвластен на определено животно, което влияе върху чертите на хората, родени в дадена година, както и върху световните събития.

Родените в Годината на Плъха (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008) са общителни, трудолюбиви и сръчни.

„Биковете“ (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009) са считани за надеждни служители и добри лидери, а „Тигрите“ (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010) – за оптимистични, силни и упорити.

Хората, родени под знака на Заека (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011) са късметлии, състрадателни и елегантни, а „Драконите“ (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012) – подвластни на единственото измислено животно в китайския зодиак, са щедри, уверени и харизматични.

Родените в Годината на Змията (1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013) са смятани за мъдри и загадъчни, „Конете“ (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014) – за одухотворени и активни, а „Овцете“ (1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015) – за кротки и артистични.

„Маймуните“ (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016) са известни като остроумни и забавни, докато на „Петлите“ (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017) се гледа като на сигурни и агресивни.

„Кучетата“ са надеждни и покровителствени,

а подвластните на последното животно в китайския зодиак – Глигана (Свинята) (1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007), са считани за невинни и спокойни.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 26 август

Публикувано

на

ОВЕН
Овните са податливи на финансови мошеничества спрямо тях в понеделник, ще претърпите загуби. Бъдете внимателни. Има вероятност да сте много притеснени по повод лошо известие. Характеристиката на професионалния ви ден се състои в промяна на работното място и повишение за повечето от вас.

ТЕЛЕЦ
В понеделник за много от Телец е характерна промяната на местожителството, вероятно е свързана със заминаване в чужбина. В тази връзка днес сте нервни и малко неадекватни в деловата си дейност. Трудно изпълними са планираните ви срещи и контакти. Внимавайте, защото и вие днес лесно можете да бъдете измамени.

БЛИЗНАЦИ

В понеделник Близнаците ще се стремят към добри резултати в работата си с намерение за финансова сигурност. Има вероятност от дезорганизирани действия и хаотичност. Ще чувствате задръжки за осъществяването на необходимите ви пари. Служебни трудности ще преодолеете с помощта на колега. Излишен деспотизъм проявяват мъжете Близнаци.

РАК
Малко объркани сте днес и в желанието си да бъдете полезни може да изпаднете в неизгодни и дори смешни позиции. Силно емоционални сте по повод благополучен поврат в живота ви. Възможни са нови перспективи за домашния ви статут, а съблазнително предложение от страна на близки или роднини окончателно ще стабилизира бюджета ви.

ЛЪВ
Щастлив ден за Лъвовете е понеделник. Печеливши са позициите на бизнесмените и хората, чиито професии са правото, науката и изкуството. Звездите ви дават шанс във всички сфери. В понеделник състоянието на финансите ви се променя към добро. Денят е с перспективата за материална подсигуреност и задоволяване на желанията.

ДЕВА

Понеделник е добър и успешен ден. Положителната трансформация за финансите няма да подмине и Девите. Някои от вас ще имат сериозни материални придобивки, а други ще задоволят потребността си за покупки. Ще имате и реалните възможности за изява на професионализма си, а на работното място ще се чувствате удовлетворени и сигурни.

ВЕЗНИ
Стабилитетът и материалната ви сигурност са ярко изразени в понеделник, въпреки че заслугата не е изцяло ваша. Основна роля за самочувствието ви играят близките ви с фактически действия за напредък. Дори и да сте имали някакви притеснения по проблем, понеделник ще ви изненада с промененото положение на нещата и благоприятните резултати.

СКОРПИОН
Скорпиони, разчитайте на приятелите си. Понеделник се явява с нови връзки и възможности за изява, именно с подкрепата на приятели. Вие сте доста очарователни, а с честността си можете да грабнете много сърца. Вероятно понеделник се явява точно такъв ден за вас, в който ще успеете да изградите на база симпатия нови приятелски отношения.

СТРЕЛЕЦ

Характерна е служебна промяна при Стрелците в понеделник, свързана с професионаллните ви умения. Някои от вас неочаквано ще получат пари, дадени назаем. Този ден идва и с много приятни новини за материални придобивки. Бизнесът е много успешен при партниране, ако е в съдружие, може да имате някакви проблеми. Отложете оправянето им, защото има неизяснени обстоятелства.

КОЗИРОГ
В понеделник Козирозите ще докажат кадърностите си, а това ще се отрази много добре на финансите ви и професионалните задължения. Характерна е обявата за повишение в службата при много от Козирог. За други представители на знака съществува някакво събитие, което ще повлияе на духовната ви промяна. Ще присъствате на събитие, което отказвате да удостоите с вниманието си, но сега е наложително да сте там.

ВОДОЛЕЙ
Понеделник е много успешен и носи печалби за Водолеите. Те са свързани с промени в бизнеса и обществена изява за хората на изкуството и интелектуалния труд. Иначе за финанси и материални осигуровки не може да се говори днес, тъй като възникват проблеми. Проблематично за вас преминава служебният ден. Тягостно и с отегчение ще вършите ежедневните си задачи.

РИБИ

Тежък е понеделник за Рибите, през който трябва да се съобразявате с другите и да правите компромиси. Много успешен е професионалният ден, като можете да се радвате на вниманието на шефа и желанието му да ви служи или облекчи откъм задължения. Няма да останете незабелязани, вашето усърдие се радва на голямо одобрение от началниците. Тотални промени в бизнеса и взаимоотношенията с партньори.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 25 АВГУСТ

Публикувано

на

ОВЕН

Неделя е мно­го бла­гоп­ри­я­тен ден за Ов­ни­те и до­ри за ня­кои от вас съз­да­ва не­по­до­зи­ра­ни въз­мож­нос­ти, ко­и­то над­х­вър­лят очак­ва­ни­я­та. Мно­зи­на ще нап­ра­вят по­лез­но от­к­ри­тие или ще стиг­нат до важ­ни из­во­ди, ко­е­то ще се яви ка­то на­ча­ло за про­мя­на на пла­но­ве­те. В служ­ба­та – ста­би­ли­за­ция.

ТЕЛЕЦ

Труд­но ще пос­тиг­не­те же­ла­ния ус­пех, ако не дър­жи­те ези­ка зад зъ­би­те си. Ваш ко­ле­га ще по­се­ти до­ма ви, то­зи чо­век е зло­же­ла­тел и ако има по­ве­че ин­фор­ма­ция за пла­но­ве­те ви, ня­ма да му бъ­де труд­но да ви нав­ре­ди. В служ­ба­та ще ви бъ­де труд­но днес. Не го­во­ре­те за на­ме­ре­ни­я­та си.

БЛИЗНАЦИ

За вас неделя е мно­го ин­те­ре­сен ден и не тол­ко­ва с ре­а­л­ни­те съ­би­тия, ко­и­то ще се слу­чат днес, кол­ко­то с оне­зи не­ви­ди­ми про­це­си и съ­би­тия, ко­и­то ние на­ри­ча­ме съд­ба и пре­доп­ре­де­ле­ние. Днес вие ще се чув­с­т­ва­те дос­та са­мот­ни, къ­де­то и да се на­ми­ра­те. Пла­но­ве­те са нез­на­чи­тел­ни и ще про­пад­нат.

РАК

Неделя е прив­ле­ка­те­лен ден за­ра­ди вът­реш­но­то усе­ща­не у вас за пъл­но­та и ра­дост, ко­и­то се доб­ли­жа­ват до ка­те­го­ри­я­та щас­тие. Съд­ба­та ви пре­дос­та­вя про­фе­си­о­нал­ни въз­мож­нос­ти, ко­и­то ще ста­нат ре­а­л­ност бла­го­да­ре­ние на не­о­чак­ва­на про­мя­на, ко­я­то ще се осъ­щес­т­ви от вли­я­тел­но ли­це.

ЛЪВ

Де­нят е ре­ши­те­лен за Лъ­во­ве­те и ду­ма­та ус­пех е един­с­т­ве­на­та, ко­я­то мо­же да да­де пъл­на и точ­на ха­рак­те­рис­ти­ка на то­зи ден. На про­фе­си­о­нал­но ни­во сте не­пок­ла­ти­ми по­ра­ди ве­щи­на­та, с ко­я­то дейс­т­ва­те. До­мът ви е в из­к­лю­чи­тел­на свет­ли­на. Има­те зло­же­ла­те­ли, но те са без­сил­ни се­га.

ДЕВА

Днес ще има­те мно­го доб­ри кон­так­ти и ог­ром­на въз­мож­ност за ре­а­ли­зи­ра­не на на­ме­ре­ни­я­та в биз­не­са, про­фе­си­я­та, до­ма, до­го­во­ри­те и сдел­ки­те. В служ­ба­та де­нят ви ще про­те­че без ни­как­ва труд­ност, но е не­о­б­хо­ди­мо да се съ­о­б­ра­зи­те с ня­кои изис­к­ва­ния, ко­и­то ще ви бъ­дат на­ло­же­ни.

ВЕЗНИ

Неделя за­поч­ва с гол­ямо на­то­вар­ва­не за по­ве­че­то Вез­ни. Чувс­тва­те се са­мот­ни и изо­ста­ве­ни, та­зи са­мо­та оте­ква с гол­яма си­ла у вас и ще изостря съз­на­ние­то ви. Ан­га­жи­ра­ни­те с биз­нес ще по­жъ­нат ус­пе­хи във фи­нан­си­те, до­го­во­ри­ра­не­то с бизнес   ­парт­ньо­ри­те  и клиен­ти­те.

СКОРПИОН

Та­зи неделя е твър­де до­бра за Скор­пи­о­ни­те, ка­то съз­да­ва по­зи­тив­но ус­ло­вия за ре­а­ли­за­ция в раз­лич­ни нап­рав­ле­ния от де­ло­ва­та сфе­ра или на лич­но ни­во. Шан­сът ви е осо­бе­но из­ра­зи­те­лен за па­рич­ни при­до­бив­ки и вся­ка­къв вид дей­ност, свър­за­на с фи­нан­си. Ще взе­ме­те важ­ни ре­ше­ния.

СТРЕЛЕЦ

Днес къс­ме­тът ви съ­път­с­т­ва във всич­ко, с ко­е­то ще се за­е­ме­те. Мо­же да има го­лям ус­пех при ак­тив­ни дейс­т­вия и дос­та­тъч­на мо­би­ли­за­ция. Стрел­ци, за вас е ха­рак­тер­на пе­чал­ба­та и по­ви­ше­ни­те фи­нан­со­ви въз­мож­нос­ти. Ус­пеш­но ще разре­ши­те спор, от­на­ся­щ се до имо­ти и наследство.

КОЗИРОГ

В то­зи ден Ко­зи­ро­зи­те са твър­ди и не­пок­ла­ти­ми по сво­я­та по­зи­ция. Неделя се свър­з­ва с об­но­вя­ва­не, ко­е­то ще пос­тиг­не­те бла­го­да­ре­ние на лич­ни­те си уси­лия, съз­да­вай­ки въз­мож­нос­ти за про­мя­на на ня­кои ус­ло­вия, ко­и­то са спъ­ва­ли час­тич­но прог­ре­сив­но­то ви дви­же­ние нап­ред.

ВОДОЛЕЙ

В де­ло­во от­но­ше­ние неделя е мно­го до­бър ден. Мно­зи­на ще ре­шат днес ва­жен проб­лем, свър­зан с жи­ли­ще. Ус­пеш­но раз­ви­тие мо­же­те да очак­ва­те в слу­жеб­ни­те си де­ла и но­ва въз­мож­ност за лич­на­та ви ре­а­ли­за­ция чрез под­к­ре­па­та на вли­я­тел­ни хо­ра. Не е из­к­лю­че­но по­ви­ше­ние в длъж­ност­та.

РИБИ

Не­съ­щес­тве­ни са проек­ти­те ви за неделя и мно­го ско­ро през деня те ще от­пад­нат. Днес най-го­ле­мият ви шанс се свър­зва с ра­бо­та­та и ва­ши­те де­ло­ви дей­ствия. Ху­бав ден за сключ­ва­не на сдел­ки, тър­гов­ци­те да вни­ма­ват с биз­нес­ парт­ньо­ри­те си, въз­мож­ни са из­ма­ми от тяхна стра­на.

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ