Първо в Топ Преса! Пребиха общински служител в Г. Делчев свързан с футбола!?

Служител на община Гоце Делчев, свързан пряко преди време с управлението на футбола в града бил нашлапян здраво от група бивши футболисти в местно заведение, научи Топ Преса от свои източници в МВР.

В информацията ни се твърди, че преди дни станала разпра между въпросния служител, славещ се с изкллючително болно его и бивши играчи на „Пирин – Гоце Делчев“, в заведение известно като „Маските“ в центъра на града на Гоце. Темата била „кой открадна парите на „Пирин“?“, въпросният служител скочил на футболистите, които го критикували, че злопупотребявал с парите за футбол, заплашил ги че „не бил случаен човек“ и с това си навлякъл гнтева и изял доста голяма парция шамари.

Днес той е обавил пред органите, че има намарение да съди биячите си, също така щял да си търси правата за обида и клевета. За щастие се отървал само с леки натъртвания и много срам, нямало трайни последстивя по тялото му от въпросния побой. Топ Преса прави всичко възможно да установи името и на биячите и на въпросния служител и щом достигне до повече информация, веднага ще ви информираме, уважаеми читатели.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене