След резила с 8:1 на „Пирин“(Гоце Делчев) срещу „Локомотив“(София), неврокопчани загубиха и от 17-годишните юноши на „Лудогорец“

Мачът е поредната неприятна изненада за третодивизионния отбор, който преди няколко дни паднаха с разгромното 1:8 отново в Петрич

В този мач не се появиха двамата арменци Артур Меликян и Тигран Тигран Григорян, които дойдоха миналата събота в Гоце Делчев, където играха дори в контролата срещу „Места“(Хаджидимово).

Иначе U-17 на „Лудогорец“ Разград победи мъжкия отбор на „Пирин“(Гоце Делчев) с 2:0 в контрола, която се игра при непрекъснат дъжд на стадион „Цар Самуил“ в Петрич. През първото полувреме играта беше равностойна и съвсем закономерно футболистите се оттеглиха на почивка при нулево равенство. След подновяването на играта младите футболисти на „Лудогорец“ заиграха по-добре, с по-бързи атаки по фланговете и на два пъти чрез Пламен Стоянов в 67-ма и 76-та минути се поздравиха с краен успех в този двубой.

За неврокопчани предстои контрола тази събота срещу „Беласица“, докато младите надежди от Разград играят отново през уикенда срещу македонския „Академия Пандев“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене