ВИДЕО: С купон на високи обороти, ловци и рибари от неврокопско, закриха в петък ловния сезон

Традиционно, както всяка година по това време, ловци и рибари, членове на Ловно-рибарския съюз „Сокол“ в Гоце Делчев с емоционален купон, официално закриха ловния сезон. Над 1700  са членовете на Ловно-рибарския съюз в региона, разпределени в 27 ловни дружинки на територията на бившата Неврокопска околия. Стартът на ловният купон бе даден с изпълнение на „Химна на неврокопските ловци“ и дефилаж на знамената на ловната структура в Гоце Делчев и тези на дружинките от региона. Председателят на ЛРС „Сокол“ в Гоце Делчев, Валери Сарандев, представи гостите на вечерта и поздрави членовете на съюза с постигнатите високи резултати през изминалият ловен сезон.

С много смях и емоции, бяха съобщени ежегодните „филмиови“ награди, шаржови призове, игра на точен мерник и забавна томбола със сериозни награди създадоха незабравима атмосфера на ловната вечеринка.

Обичаните изпълнители Боряна Карпузова, Ирина Паскалева и Димитър Куршумов заедно с оркестъра неуморно се грижеха за високото настроение. За разлика от ловните излети този път ловджиите дойдоха на купона заедно с половинките си а танците в гостоприемният ресторант-градина „Орбел“ продължиха до малките часове на нощта

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене