Тайната на най-мощния женски оргазъм е разгадана! Ето при коя поза се достига (СНИМКА)

Добрият секс е една от предпоставките за здрава и щастлива връзка. Експериментите в леглото внасят допълнителна свежест и тръпка в отношенията между мъжа и жената, а изпробването на различни секс пози води до нови усещания.

И докато мисионерската, кучешката и 69 дълбоко са пуснали корени в сексуалния живот на съвременните двойки, нови и далеч по-сложни пози стават все по-популярни с примамливи обещания за мощни оргазми, пише Дарик.

Запознайте се с позата „Надолу с главата“ – позиция, която може да отведе дамите на седмото небе, убедени са експерти. Тази секс поза обаче може да се определи като една от най-трудните и може да се практикува единствено ако интимните партньори са в добра физическа форма.

Какво представлява? Жената ляга по гръб и се изправя като за поза „Свещ“. Необходимо е да свие леко краката си в колената. Мъжът се позиционира над нея, стъпвайки близо до рамото й. Той трябва да придържа с ръце краката й за максимално удобство. Трябва да внимава обаче да не контузи кръста или врата й.

„Тайната“ на тази поза е това, че кръвта слиза в главата на жената, което носи усещането за много мощен и незабравим оргазъм.

/zdrave.to

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене