Каракачанов към депутатите: Защитете България!

Български народни представители, защитете България! Обръщам се към народните представители в 44-ото Народно събрание на Република България.

Всички ние имаме дълг към обществото да защитим българщината и българския интерес. Именно те са изправени пред сериозно предизвикателство. Това написа в профила си във Фейсбук военният министър и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.

 Ето още какво споделя той:

Над 2 милиона турци, родени в България, или техните наследници в Турция, които доброволно са се отказали да бъдат част от държавата ни съгласно доброволните изселнически спогодби от 50-те, 60-те и 70-те години на миналия век, които не са платили дори стотинка данък на страната ни през годините зад граница, ще могат да претендират да получат обратно българското си гражданство, според новия законопроект, внесен за пореден път от ДПС, който влиза в пленарната зала.

„Става въпрос за бърз ред за възстановяването на гражданството на тези, които са лишени от българско гражданство несправедливо, те са родени в България и всеки ден мислят за България”, каза Хамид Хамид, народен представител от ДПС.

Ето това е реалната манипулация и заплаха за държавата ни. Партии, които с действията си през годините показаха и доказаха, че работят против интересите на страната ни, манипулират обществото с псевдо патриотични тези и „удрят“ по темата българщина. Именно техните действия през годините, преди реалната намеса на Патриотите, даваха властта в ръцете на ДПС – дали чрез Тройната коалиция (заедно с БСП!), или по времето на катастрофалното правителство на Орешарски, чрез гласовете на именно тези „българи“ в Турция.

Напомням също така, че според турското законодателство двойното гражданство е недопустимо. Единствените изключения южната ни съседка по граница прави само и единствено за т.нар. „български турци“. Защо?

Ние, истинските патриоти, като част от 43-ото Народно събрание, ограничихме броя на секциите в Турция, за да спрем външната намеса на ДПС и производната им формация ДОСТ в българската политика. Именно ние преди изборите спряхме влизането на над 300 хиляди псевдобългари, които дори не говорят, не четат и не разбират уж „родния“ им български език, но имат претенции да гласуват на българските избори и да определят кой ще бъде в законодателната, изпълнителната и съдебната власти на майка България.

В ход е план за неоосманистки ренесанс на Балканите. Няма как да допуснем това!

Уважаеми депутати, не забравяйте едно – България е на Балканите от 1400 години, а партиите идват и си отиват. Не продавайте българския национален интерес!

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене