Свържете се с нас

Новини

ЧЕЗ се гаврят с гоцеделчевските квартали

Published

на

ЧЕЗ хвърли в шок Гоце Делчев с аварийно спиране на тока! В редакцията на Топ Преса десетки жители на квартал „12 конгрес“ в град Гоце Делчев се оплакаха, че тока прекъсва през 10 минути. “Компютъра, телевизорите, печката, бойлера… ще изгърмят! Какво става? Звънкаме в ЧЕЗ да попитаме, какво се случва те ми казват: Спокойно господине,  това е нормално планирано аварийно прекъсване… ”Какво означава това? Като е планирано, защо не е разгласено? Срамота, как не ги е срам? Сега погледнах в сайта им и там не намерих нищо за планирано – аварийно прекъсване на тока. Гневно обясни по телефона наш читател. Минути по-късно читателка сподели, че ако заради прекъсванията на тока ѝ се повреди пералнята ще я откара в офиса на ЧЕЗ да я ремонтират. Десетки са оплакванията от ул. „Бабуна“, и ул.  „Стражин“…

Очаквайте подробности

 

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО
Реклама
loading...

Новини

ПЪРВО В ТОП ПРЕСА! инж. Георги Янкулов се връща на шефското място в РДГ – Благоевград

Публикувано

на

Инж. Георги Янкулов е човек на БСП – Петрич. Той е бивш директор на Регионалната дирекция на горите в Благоевград. Бил е директор и заместник-директор на горските стопанства в Петрич и село Първомай. През 2015 г. Янкулов беше временно изпълняващ длъжността кмет на община Петрич. Няколко мандата бе общински съветник от БСП в местния парламент. Бил е в общинското ръководство на червената партия.

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО

Новини

10 пъти по-малко са горските пожари от началото на годината

Публикувано

на

Десет пъти по-малко горски пожари от началото на годината в сравнение с първото полугодие на 2017 г. отчитат от Изпълнителната агенция по горите. „Около 1000 декара гори са изпепелени от пожари тази година, а миналата година за същия период опожарената гора беше над 10 хиляди декара“, заяви  Владимир Константинов, главен експерт в Изпълнителната агенция по горите.

60 са регистрираните пожари от началото на 2018 г., а за същия период на 2017 г. те са били над 200. „Тези цифри говорят за това, че имаме доста валежна пролет, което ни помага, както и мерките, които сме предприели, дават резултат“, каза експертът.

Още през февруари Изпълнителната агенция по горите и пожарникари са започнали изпълнението на съвместния си план за взаимодействие. Направени са проверки във всички горски пространства и общински структури, които отговарят за горските територии. Проверена е готовността за пожароопасния сезон, който се очаква традиционно да е най-тежък през лятото.

Констатациите тази година са добри – почти всички предвидени противопожарни мероприятия са или изпълнени, или е в ход тяхното изпълнение. Готовността на колегите за реакция при сигнал за пожар е на много добро ниво“, посочи Владимир Константинов.

По негови думи се реагира своевременно на всеки сигнал и пожарите се потушават още в началото и преди да навлязат в горските територии те са ликвидирани.

darik

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юни 2018
П В С Ч П С Н
« май    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ