ВИДЕО: Фатме Кальор от Брезница спечели наградата “Любимец на журито” в “ГрадЪ търси талант – Презареждане”

В гр. Гоце Делчев се проведе дългоочакваният финален концерт към инициативата “ГрадЪ търси талант – Презареждане” на Ученическия парламент на НПГ „Димитър Талев“ с координатор г-жа Мария Кирева. За да покажат своите способности пред огромната аудитория, в концерта се включиха таланти не само от община Гоце Делчев, но и от много съседни общини. Участниците се изявиха в областта на танците, музиката и театъра, както и в областта на модерния бийтбокс.

Журито бе в състав: Василка Кирева-филолог и заместник-директор по учебна дейност в НПГ „Димитър Талев“, инж. Румен Шарланджиев – музикант и поет, художникът Николай Маринов. Със своята награда “Любимец на журито”, те отличиха Фатме Кальор от СУ „Св.св.Кирил и Методий“- с.Брезница.


Публиката, от своя страна, беше впечатлена от изпълненията и подкрепяше активно своите фаворити. След много силна конкуренция наградата “Любимец на публиката” грабнаха танцьорите от Електрик денс, възпитаници на НПГ „ Димитър Талев“
За първи път специална награда бе връчена и от община Гоце Делчев – постоянен спонсор на събитието, на Есил Вранчева от с.Дебрен.

 Честито на всички победители и поздравления за организаторите!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене