Кадрови промени в ОД на МВР Благоевград! Петър Зашев оглави Първо полицейско управление, В. Джизов става шеф на Криминална полиция в ОД на МВР и още ….

Завъртя се кадрова въртележка в ОД на МВР Благоевград, досегашният началник на Второ управление на МВР в Благоевград Петър Зашев става шеф на Първо управление и заема мястото на досегашния шеф Васил Джизов.

Той пък оглавява сектор Криминална полиция, оглавявана до момента от Евгени Кортишев. Второ управление на МВР ще бъде ръководено от досегашния шеф на Криминална полиция в управлението Красимир Уроджолов, разбра Struma.com. Не е ясно още кой ще заеме неговото място в криминална полиция във Второ. Рокадите днес бяха най-коментираната тема из кулоарите на полицейската дирекция.

Според запознати, прилагането на принципа на ротацията в управлението води до добри резултати, всички промени са с цел подобряване на работата.

Предложението е направено от директора на ОД на МВР Н. Хаджиев, чакат се заповеди за промените. Според мълвата се очаква се да има още кадрови промени. В момента управленията по места готвят годишните си отчети, от които зависи ще има ли нови кадрови промени в регионалната полицейска дирекция.

/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене