За шеста поредна година с конни състезания ще бъде отбелязан Тодоровден в гр. Гоце Делчев

За шеста поредна година Тодоровден в Гоце Делчев ще бъде отбелязан с конни състезания. Организатори на проявата са НПО „Активна съвест“, с основната подкрепа на община Гоце Делчев и местни фирми.

На 16 март /събота/ от 10.00 часа, заповядайте в местността „Казармата“ в Гоце Делчев /мястото, където се провежда Есенния панаир в града/, за да участвате или да наблюдавате атрактивните конни състезания. Записването за участие ще става на място.

Конете ще мерят сили в 4 категории с различни видове товари върху шейна. Организаторите очакват събитието да премине при много голям интерес, както е било винаги досега с много силно приосъствие, както на хора от гр. Гоце Делчев и околните села на общината, така и от цялата страна. За всички участници са придвидени купи, парични и предметни награди.

Всички желаещи да вземат участие трябва да минат през кантара, който се намира на вторични суровини /при гробищата/ на фирма „Феникс ресурс“. Благодарение на собственика Димитър Мингов, кантара ще бъде безплатен. След претеглянето ще бъде издавана бележка с килограмите на животното.

За повече информация: 0897 49 53 53

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене