Ресторантьори в лют скандал с ченгета в Сандански! Баща и син скочиха на полицейски шеф и съжалиха

Баща и син бяха осъдени на пробация за срок от една година в Районен съд – Сандански. Присъдата постанови съдия Рая Манолева, която призна за виновни Борис и Николай Николови за това, че на 27 юли 2016 година пред сградата на Банка ДСК в Сандански са проявили неуважение към служители на МВР, като тяхното поведение е определено от съдия Р. Манолева като изключително дръзко.

Според акта Н. Николов е оправил обидни думи към униформените държавни чиновници: „Какво искаш, ма?”, „Защо ще ми пишеш акт, ма?”. Бащата Борис е отправил думите на висок глас: „Каква си ти, ма? Знам що за стока си, добре те познавам! След пет минути ще има жалба срещу теб!”. Тези думи те са отправили към началника на сектор КАТ в РУП – Сандански инспектор Цветелина Чемишка.

В мотивите си съдия Р. Манолева е посочила, че поведението на подсъдимите е толкова невъздържано и арогантно, че актосъставителят Чемишка се е била   притеснила и се е наложило да се  свързва с дежурния по оперативна част при РУП – Сандански за  съдействие, за да се справи със ситуацията.

Постановената присъда подлежи на обжалване и протестиране пред Окръжен съд – Благоевград.

Баща и син Николови стопанисват заведение в Сандански.

/struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене