Напрежение в жени ГЕРБ-Благоевград!

Жени ГЕРБ сега

Никаква дейност не развива женската организация на ПП ГЕРБ в Благоевград, ръководена от Елена Ташкова. Миналата година жените буквално изчезнаха от политическата сцена в областния център, никакви мероприятия, никаква активност., това съобщиха за struma.com читателки, силно притеснени от липсата на „лице“ на женската организация в областния център.

Това брожение и напрежение се очакваше, „лампата“ светна преди месеци , когато публикувахме как жени ГЕРБ посрещнаха и отпразнуваха 9-тата си годишнина. От силната женска структура през годините на този банкет в края на 2017 година присъстваха шепа жени,които дори не бяха сред активистките на партията.

Изборът на Ташкова преди години бе направен с надежда, че жени ГЕРБ ще усилват позициите си ,ще работят за кауза „ГЕРБ“, но уви. Структурата е пред разпад, това коментират активисти, обидени от незачитането на мнението им и липсата на всякаква координация при организирането на каквито и да било мероприятия. Отлив на жените, които дълги години бяха стожерът на организацията на партията в областния център.

Жени „ГЕРБ“ Благоевград бяха навсякъде, акции, събрания, завидна активност, от която днес не е останало нищо. Изявите на ръководството на жени ГЕРБ в града, е единствено, когато има височайшо присъствие от централата на партията в София. Само тогава ще се надпреварват да се снимат за спомен с Цветан Цветанов, например, пременени в най-новите си дрешки, видно от постовете на ръководството във фейсбук страниците им.

Тази година е изключително важна, не само за партия ГЕРБ, а и за останалите партии, които от сега започнаха да се подготвят за предстоящите избори. Загубата на силната женска структура в областния център, може да изиграе лоша шега и да окаже пагубно влияние върху водещата политическа сила.

Според жените е нужна спешна кардинална промяна в ръководството на структурата и отново обединение на женската организация, която в момента демонстративно бездейства.

Петя Георгиева/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене