ВИДЕО: Къща за гости отвори врати в Господинци

Ако предпочитате спокойствие и тишина, докосване до автентична етнографска атмосфера и луксозно обзаведени стаи за живеене, то вашето място за пълноценна почивка е в новата къщата за гости „Елените“ в гоцеделчевското село Господинци. Къщата разполага с апартамент с две стаи – спалня в която има и удобен разтегателен диван, дневна с кухня, мека мебел и две големи тераси.

Къщата предоставя и две студия с по една спалня плюс разтегателен диван. Едното студио е с пет места за спане а другото с четири. Всички части на къщата за гости – апартаментът и двете студия са със самостоятелни санитарни възли, обзаведени са и със самостоятелни кухни със съвременни електроуреди – керамични котлони, модерни фурни и съдомиялни машини, всички необходими съдове сервизи и прибори за хранене и пиене.

Отделно, къщата разполага с битов кът със софра за разговори в автентична обстановка. Обзавеждането тук е с автентични тъкани, китеници и бродерии типични за селото и двата етноса които живеят в селото – християни и мюсюлмани изработени лично от сръчната домакиня, Фиданка Куртова. В красивия заден двор на къщата можете да приготвите любимото си барбекю а в специалната пещ може да изпечете и цяло агне. За удобство на клиентите, тук също е предвиден санитарен възел.

Ако решите да наемите цялата къща с настаняване на 15 човека, наемът за едно денонощие е  само 360 лв. Цената на апартамента е 145 лв., а за едно студио – 90 лв. за денонощие.

Телефони за справка и резервации:

0899 304 910

0033 618 561 099

www.kashtaelenite.com

https://www.facebook.com/56minkokurtov/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене