Чудили сте се как някои мъже привличат погледите към себе си, ето каква е тайната…

Чудили сте се някога как някои мъже привличат погледите към себе си, дори да не могат да се похвалят със завидна красота и привлекателност?

А забелязали ли сте, че те винаги обличат ризи, които съчетават добре с останалата част от облеклото си. И се оказва, че винаги са успешни и с лекота получават нещата, които искат.

Ето това е и тайната – ризата. Ако трябва да посочим любимата на жените мъжка дреха, то това е безспорно ризата. Не само защото мъжките ризи подхождат идеално и на жени (особено, ако сте откраднали ризата на мъжа си).

Има нещо в мъжете с ризи… Нещо магическо. Сякаш ризата преобразява тотално човека, който я носи. Но, магията всъщност си има логично обяснение.

Както са за жените роклите и обувките с висок ток, то ризата за мъжете играе същата роля. Издължава фигурата, изправя стойката и придава един такъв самоуверен вид. А увереността е едно от най-привлекателните качества. Когато той я носи със себе си, всичко се случва с лекота, а ризата просто помага вътрешната увереност да излезе на повърхността.

Научно доказано е, че мъжете които носят ризи привличат повече женското внимание. Дори господина, който я е облякъл, да не изглежда като Брад Пит или Джерард Бътлър, ризата автоматично го прави една идея по-интересен за нежната част от обществото (и не само) . Това е така, защото жените търсят закрила, защита, някой, който да ги накара да се почувстват сигурни и спокойни. А ризата издава точно това – сериозност, целеустременост, амбиция и желание за реализирането ѝ, пише Actualno.com

Кой не харесва амбициозните хора? Според една теория, мъжете, са 500% по-привлекателни за жените, когато носят риза! А, когато навият ръкавите й, този процент става 5000%! Затова, ако се чудите защо нямате търпение да видите колегата, който винаги е добре облечен, или се обръщате след мъж на улицата, който изобщо не е ваш тип, но пък е добре облечен, ето отговора. Външният вид, дори да не искаме да го признаем, играе огромна роля във всяка част от живота ни.

Не случайно хората са казали: По дрехите посрещат, по ума изпращат. Така ли е наистина?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене