След три болнични листа, екслидерът на БСП –Петрич, Димитър Капитанов излезе в отпуск до края на седмицата

Венко Стефанов

Бившият зам. областен управител на Благоевградска област и екслидер на столетницата в Петрич, Димитър Капитанов излезе от вчера в годишен отпуск.

Молбата му е одобрена от управителят на водното дружество ,инж. Ивайло Христов. След три болнични листа, които Капитанов представи пред началникът си през миналата година, молбата му за годишен отпуск до края на седмицата, е поредният опит той да отърве уволнението си в системата на водното дружество.

Досега той е ползвал болнични от медицински лица, издадено му за заболяване, от което е боледувал през миналата година. Капитанов обаче се е възползвал от правото си, което му позволявало по реда на КТ, да поиска отпуск, вследствие на здравословните си проблеми и от работодателя си .

“След като приключи всичко това ,ще седнем да си поговорим сериозно, до кога смята да протаква с тези болнични“, категоричен бе управителят на водното дружество в Петрич. “Ще работи ли, няма ли да работи!“,поясни Христов.

Той възнамерява, след разговорът с подчиненият си да предприеме мерки, които да внесат яснота, за бъдещето му в системата.

До пенсионирането на Капитанов остават по-малко от две години, но това не е начин  той да злоупотребява с доверието на колегите му от ВиК, сподели още Христов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене