Супер скандал се развихри между икономистът Владимир Каролев и Асен Генов-Перуката за втория лифт на Банско

Супер скандал се развихри в студиото на Нова телевизия между икономистът Владимир Каролев и Асен Генов-Перуката, който се яви там като протестиращ против втория лифт на Банско. Според протестъра имало нарушение, какво точно той обаче не каза, а имало и негативни становища, които не били публикувани публично.

Генов обаче не можа да отговори на Владимир Каролев как така два пъти по-малката Словакия е в пъти по-развита в ски туризма у нас. Като за капак Генов заяви, че едва 10 дни в годината имало коли, които отивали към пистите на Банско и предложи да по тесния път, който едва побира две коли да се пуснат електрически автобуси, вместо да се направи втори лифт.

„Явно гледаш Пирин от паветата, ако сте се качвали по пътя ще знаете, че две коли трудно се разминават, камо ли автобуси, опашките са всяка сутрин часове наред. Банско има абсолютно несъотвествие от капацитета на пътя и кабинките горе. Псевдозелените го правят това от 2002 година и съда неколкократно е казвал, че няма нарушение. Това е чисто политически протест, повече от половината са участвали в изборите. Има съпротива в развитието на зимния спорт у нас“, заяви Каролев.

Генов се опита да уязви икономистът, като заяви, че имал икономически интереси, понеже имал апартамент в Банско. „Нямам запориран хотел. Купите зелено-червени тикви, като нямат аргументи говорят глупости“, заяви още Владимир Каролев и определи Генов като паркетен еколог и припомни, че това е политически протест, на които се явяват на избори. „Ти си се пришил там, не ходите дори в планините“, допълни още Каролев.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене