300-килограмов звяр падна в краката на кмета на Симитли Ап. Апостолов за Стефанов ден, очаква над 200 приятели да минат през ранчото му

300-килограмово прасе закла днес за именния ден на сина си Стефан, кметът на Симитли Апостол Апостолов – Поли. От рано сутринта ранчото му край реката се напълни с хора, дошли да поздравят депутатът Стефан Апостолов за именния му ден. Той обаче е на почивка със съпругата си за празниците и няма да е тук, така че тежестта да посреща гостите се падна на баща му.

„Щастлив съм, това са най-хубавите дни, празнувам цял ден днес Стефанов ден. Очаквам над 200 приятели да минат днес през дома ми, такава традиция съм си създал и знам какво ме чака, но това ме прави щастлив. За първи път от много години ще празнуваме Стефанов ден без Стефан. Лети за Бали за празниците“, каза кметът.

Тази година бе особено успешна за общината под негово ръководство. Навръх Коледа бяха спечелени проекти за над 8 млн. лв., с които ще бъде ремонтиран градския площад в Симитли, ще бъде изградена спортна зала. Това бе най-добрата новина за градоначалника предпразнично.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене