Барселона с Ради Кирилов и Боби Цонев спечели турнира в Симитли

Барселона е големият победител в коледния турнир по футбол на малки вратички „Симитли-2017“, организиран в памет Иван Янчев

Кметът на общината Апостол Апостолов, който е създател на турнира, заедно със сина на Иван Янчев – Боби Янчев, връчиха купите и наградите за призьорите.

Във финалния двубой тимът на Барселона се наложи с 4:2 над отбора победител от миналата година „Жълта подводница“ и заслужи купата. За третото и четвърто място VIVA се наложи над Полена с 8:5 и попълни челната тройка, докато съперниците им останаха остана на четвърта позиция. Финалната среща бе под строгото съдийско око на международния съдия Стефан Апостолов.
За най-добър бранител бе избран Иван Балиов-Рачката, който е и вратарят на отбора на VIVA, Борислав Цонев от отбора победител бе избран за най-добър нападател, Кристиян Михайлов от Полена стана най-добрият защитник, Радослав Кирилов  грабна призовете за голмайстор и най-полезен играч на турнира. Специална награда за организирането и принос в турнира получи Лазар Ханджийски от отбора на Полена.
Кметът Апостолов благодари на всички участници, като отбеляза, че има желанието всяка година отборите да не намаляват, а да стават все по-многобройни.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене