Димитър Бербатов събира семейството си за Коледа в Индия

Елена Бербатова ще пътува при любимия си Димитър Бербатов за празниците

Манекенката най-накрая ще успее да се види с любимия си съпруг, след доста дълга раздяла.

Футболистът ще посрещне цялото си семейство–Елена и дъщерите им Елиа и Деа в Индия, а освен това ще може да прекара повече време с тях.

Митко в момента лекува контузия и не взима участие в мачовете на своя клуб. Отборът от град Кочи ще гостува на ФК „Ченай”, но българския играч няма да пътува с тях.
Очаква се той да играе с тима си, най-рано на 31 декември.

Самият Митко намекна преди дни, че най-накрая ще бъде с любимите си хора.

„Трудно е когато си далеч от семейството, но ние сме професионалисти. Ще имаме няколко дни почивка, така че се надявам да видя семейството си”, коментира той.

Любопитното е, че много хора в Индия също празнуват Коледа, въпреки че само 2,3 % от населението са християни. Там Коледа е символ на братството, а индусите се присъединяват към общия празник.

Що се отнася до Нова година, само европейците и християните посрещат този празник на 1-ви януари. Индийците използват слънчевия календар, създаден от египтяните през 4-тото хилядолетие преди Христа.

В Западна Индия, където играе Бербатов, Нова година се посреща в края на октомври. На покривите на къщите се палят малки огньове, а индусите се молят на богинята на богатството Лакшми.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене