Любимецът на феновете в Гоце Делчев Даниел Златков: Не се страхувам! Знам, че мога да изляза изкривен и разкървавен

Даниел Златков, който реши да спре с футбола и да се отдаде на друг спорт – ММА, сподели, че не се страхува от нищо, очаквайки дебюта си в клетката

Както вече стана ясно, звездата ще дебютира в смесените бойни изкуства на 13 януари на галавечер в зала „Арена Армеец“.

„Започвам нещо много по-сериозно от футбола. В моя случай, ще взимам повече пари в ММА, отколкото в българския футбол. В отборите, в които съм играл, винаги съм бил от най-скъпоплатените играчи. Но такава възможност ми се отдава сега, нямаше как да я изпусна. А и го искам от много време“, коментира Златков при гостуването при Милен Цветков по Нова телевизия.

„Никога не ме е страх от нищо. Хората, които ме познават, казват, че съм прекалено смел. Аз не го възприемам така“, допълни бившият футболист на „Пирин“(Гоце Делчев).

„Не се страхувам. Важното е аз какво мисля. Наясно съм, че след всеки мач мога да изляза изкривен, целият в кръв… И без това и във футболните мачове често съм с превързана глава“, сподели Златков.

„Като начинаещ в ММА, със сигурност първия мач няма да съм така добре подготвен. Ще направя силен мач, със сигурност, и се надявам да победя. След това ще имам време да се подготвя по-добре. Мисля, че ще се представя страхотно в ММА. Първият мач наближава и няма време за губене – на 13 януари в „Арена Армеец“, каза звездата, чиято кариера започна в „Пирин“(Гоце Делчев).

„Жена ми е единственият човек, който ме подкрепи изцяло. Тя е единственият човек, който имах нужда да каже „да“. И родителите ми, и много мои близки не мислят по този начин“, завърши Дани Златков.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене