Намерите ли някое от тези неща на улицата – ВЗЕМЕТЕ ГО, ще ви донесе щастие

Има предмети, които ви носят късмет, щом ги намерите. Те носят огромно щастие или финансов просперитет, но само, ако ги намерите случайно. Има и такива, заредени с отрицателна енергия. Но тези определено са на късмет и носят само добро.

Такъв предмет е иконата. Намерите ли я, това е знак свише. Той ще бъде напътстван и закрилян отгоре. Но преди това изречете „Господи, смили се”. После я занесете в църква да я осветите и след това я поставете в дома си.

Намерената желязна подкова е символ на късмет и финансов просперитет. Ако я намерите на улицата сте истински късметлия. И веднага я приковете на вратата в дома си. В миналото, ако е подковата е от благороден кон била обримчена със скъпоценни камъни, се смятало за забележителен късмет!

Сред изгубените късмети, носещи щастие е работещ часовник. Часовникът ни кара да мислим за неизбежността на любовта. Той разкрива неизпълнените обещания и изоставените начинания. Едва тогава имате щастливо бъдеще. А най-голям късмет ще ви споходи, ако върнете предмета на собственика му.

Копчето носи успех. Неочакваната находка е толкова по-късметлийска, колкото повече дупки има. Носете го като талисман, който предпазва от зли очи. Но така, че други хора да него видят.

Смята се, че ако намерите пръстен, това може да унищожи семейните връзки. Но за младо, неомъжено момиче това може да е предвестник, че скоро ще намери любовта. Пръстенът е сред намерените предмети, които не бива да вдигнете в никакъв случай. Независимо от посланието. Но ако все пак го направите, трябва да го върнете на собственика. Направите ли го, трябва да го върнете на собственика му.

/blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене