Начало Uncategorized Невероятна коледна елха украси фоайето на гоцеделчевската ПМГ „Яне Сандански“, което отново...

Невероятна коледна елха украси фоайето на гоцеделчевската ПМГ „Яне Сандански“, което отново показа, че новаторският дух живее истински в него.

858
0
СПОДЕЛИ

То е част от цялостната украса на най-старото средно училище в района, която всички в него направиха в навечерието на едни от най-желаните дни в годината

Определено в класните стаи и по коридорите можеха да се видят много и различни хрумвания, сред които особено внимание привлече коледната елха, изградена от книги. Те са на любими автори на учениците, а идеята за нея е дадена от директора Елка Божикова, а нейното практическо изпълнение бе с дейното участие на учениците от клуба на младите художници, ръководен от учителя Ивайло Костадинов. Веднага след поставянето ѝ до настоящия момент, това е едно от любимите места на ученици и учители, които се снимат пред нея за спомен в любимото училище и пред едно нестандартно хрумване.

За избора на различното коледно дърво са били подложени на разглеждане няколко варианта пред специалната комисия по коледната украса в ПМГ „Яне Сандански“. На нея се падна нелеката задача да определи и най-добре украсения кабинет, дело на всеки клас. Крайният резултат ще бъде оповестен до броени часове лично от директора на елитното училище, която ще разкрие и наградата за спечелилите съревнованието в Гимназията за 2017.

коментара

loading...