Първият човек във футболния „Пирин“(Гоце Делчев) уважен с лична награда от БФС

Иван Близнаков бе удостоен със сребърна звезда и специална грамота с подписа на шефа на БФС Борислав Михайлов за своя принос в областта на футбола

Това се случи за дългогодишното му активно участие като ръководител на различни нива в клуба във футболния живот, с което е помогнал за развитието му. Призовете идват навръх 50-годишнината му, която бе уважена и със специален плакет от ОС на БФС, който му бе  връчен лично от председателя му Александър Кабзималски. Това се случи на сбирка на аматьорските клубове от целия регион, чийто домакин бе Гоце Делчев. На предколедно-новогодишното събиране присъстваха всички представители на отборите, а връчването на наградите на председателя на УС на „Пирин“(Гоце Делчев) бе „черешката на тортата“ на събитието.

„Благодаря за признанието към мен, към свършената работа и към клуба. Това е лично признание за работата, което обаче нямаше да се случи без  екипите, с които съм работил – треньори, футболисти и персонал на стадиона дори. Нямаше да се случи и без община Гоце Делчев, която винаги е била зад клуба и го е подкрепяла безрезервно. Това е и признание за онези истински фенове, които са подкрепяли искрено отбора не само в добрите, но и в трудните времена. Това са награди, които ме задължават да продължа да работя още по-усилено и с амбиция не само в името на клуба, но на града и на футбола и спорта въобще,“ коментира Иван Близнаков само за ТОП ПРЕСА веднага след награждаването си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене