„Велбъжд“ постигна истински подвиг

„Велбъжд“ постигна пълен обрат срещу „Левски-Раковски“ в среща от 17-ия кръг на Елитната Югозападна U15 група за деца, родени през 2003 година

Мачът се игра на стадион „Бонсист“, за да се запази стадион „Раковски след обилните дъждове, които валят вече втори ден в столицата.

Началото на двубоя се забави с около половин час, тъй като се оказа, че лекарят, който трябваше да присъства на мача, е претърпял пътен инцидент и в последния момент бе сменен от свой колега

Домакините поведоха в 10-ата минута, когато след изпълнение на ъглов удар играчите в синьо разиграха пред наказателното поле и топката стигна до Стилян Викентиев който отблизо откри резултата.Няколко минути по-късно „Велбъжд“ изравни. Радослав Славев засече с глава центриране от фаул. В 23-тата минута гостите направиха обрата пълен, след като се възползваха от груба грешка в тима на „Левски-Раковски“. Любослав Любенов овладя върната топка към вратаря на „сините“ и се разписа за 2:1.

През второто полувреме нямаше много ситуации пред двете врати. „Велбъжд“ е на седма позиция с 27 точки, „Левски-Раковски“ заема 11-ото място със 17 пункта.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене