Банско със запълнена леглова база за предстоящите празници

Обявеният за пети пореден път за ски курорт № 1 от Академията на Световните ски награди – Банско ще посрещне предстоящия Студентски празник със запълнена леглова база. Очакват се близо 10 хиляди души да отбележат празника в планинския град, като цените на кувертите в града варират между 25 и 50 лева.
Записванията за новогодишните празници също вървят към своя край, като Банско отново е сред най-предпочитаните дестинации в страната. Туристическият бранш сочи почти 100 % запълняемост на местата в резултат на конкурентните цени и традиционното отлично качество на обслужване в курорта. Освен за българите, Банско е любимо място за посрещане на новата година от съседите ни от Сърбия, Македония и Румъния, които използват почивните дни и за практикуване на зимни спортове.
Първият сняг в Банско вече дойде, а официалното откриване на зимния сезон ще бъде на 16 декември. Много игри, търсене на злато в лифта и голямата награда – лек автомобил, ще очакват гостите на курорта. Тази година, специално за събитието, ски легендата Кристиян Гедина ще преподава ски уроци в компанията на посланика на Банско Марк Жирардели. За настроението на присъстващите ще се погрижат Михаела Филева, DJ Party и красавицата Анелия, а за вкусовите им рецептори – Ути Бъчваров ще гостува със своя Кулинарен театър. Програмата със събития започва още от сутринта в ски зона Банско, а във вечерните часове купонът ще се пренесе на пл. „Никола Вапцаров”.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене