Свържете се с нас

ВИДЕО

ВИДЕО: Увеличаването броя на децата в групите в детски заведения е некоректно предложение

Публикувано

на

Да се увеличи броя на децата до 28 деца в група в детските градини на територията на Община Гоце Делчев е предложение на директорите на детските заведения за учебната 2017 – 2018 учебна година.

Директорите мотивират предложението си с увеличеният брой на молби от родители за прием на деца. „Предложението на директорите е направено по некоректен начин понеже беше изказано в предходно заседание, че това се отнася само за 5 и 6-годишни деца а вече има и нови наредби в които е казано до колко е максималния брой на децата в групите“, каза председателят на Комисията по образованието, Джалил Бошнак и съобщи, че комисията гласува за приемане на предложението но със забележка в бъдеще директорите да бъдат по-коректни и това да не става за сметка на децата. Председателят на комисията по здравеопазване, д-р Неджми Юруч обяви, че комисията приема предложението със същата забележка.

Топ Преса предлага на многобройните си зрители и читатели да видят и чуят мотивите и на двете страни

коментара

ВИДЕО

ВИДЕО / Атанас Камбитов: Гласувах за европейското развитие на България!

Публикувано

на

Гласувах за европейското развитие на България! Гласувах за тези, които във времето са показали и доказали, че знаят, че могат, да представляват, да отстояват и защитават интересите на България. Гласувах за тази, които във времето показаха, че са проевропейски настроени и постигнаха много успехи. С това даваме шанс да продължим в същата посока!

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

Чалга-стил на модата, тази година е на кота нула, сред гоцеделчевските абитуриенти

Публикувано

на

Тази година, драстично е намалено влиянието на кича при балните тоалети на абитуриентите в сравнение с миналата година, констатираха наблюдателни неврокопчани. Абитуриентите на Неврокопска професионална гимназия „Димитър Талев“ категорично потвърдиха тенденцията.

Без да се демонстрира безсмислено скъпа материя за ушиване на балните тоалети,  на път за първият си истински бал в живота, младите хора дефилираха със стилни рокли и костюми, стилно подбрани цветове и съчетани с подходящи бижута и аксесоари. Не е случайно, че абитуриентите на НПГ-то демонстрират толкова вкус и стил. Една от изучаваните специалности на професионалната гимназия е конструиране, моделиране и ушиване на облекло. Традицията около суетата обаче не е променена – лъскави коли, балони, конфети и броене от 1 до 12. И като повелява същата традиция, задължително абитуриентите минаха по двойки – кавалер и дама, между шпалир от екзалтирана публика която ги подкрепи в най-значимият етап от живота им.

За тези които са пропуснали да изпратят абитуриентите, Топ Преса предлага запис от фиестата на випускниците на НПГ „Д. Талев“.

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ