Червеният депутат Богдан Боцев от Гоце Делчев даде урок по гражданска съвест! Скочи срещу закриването на местната телевизия „Кабел Сат Запад“

За пореден път депутатът от БСП Гоце Делчев Богдан Боцев ни направи безкрайно добро впечатление, той излезе със силна позиция срещу закриването на телевизия Кабел САТ Запад и се обяви в подкрепа на местните журналисти, работили в нея, видя struma.com. Боцев изпрати спешно писмо до ръководството на телевизията с апел да преосмислят решението си за закриване на телевизията /вижте цялото писмо по-долу / и обяви намерение да се бори, заедно с журналистите за запазване на телевизията и работните им места.

Той помести писмото си във Фейсбук и последваха коментари в подкрепа на Боцев.

Богдан Боцев не за първи път показва каква е ролята на народния избраник, а именно да скача в огъня, когато наистина съгражданите му имат проблем, а телевизията е много гледана в Гоце Делчев и закриването и е загуба за града. Наблюдаваме работата на останалите народни избраници, която засега се свежда до организиране на приемни по места ,но нямаме информация, колко от сведените до депутатите проблеми на избирателите са решени.

Съвсем скоро ще пуснем анкета, в която хората ще посочат каква оценка дават на народните си избраници, в края на годината, ще обявим кой е депутатът „Отличник “ от Пиринско.

В. Андонова

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене