Росен Плевнелиев бил баджанак с Бербатов! Юлияна бясна на новата изгора: Това е дъното!

Синоптичката от Нова телевизия Деси Банова има изключително бурно сексуално минало, а мъжете в живота й трудно могат да бъдат изброени

Една от най-одумваните секс афери на къдрокосата палавница е тази с футболната звезда Димитър Бербатов.

През далечната 2003 г., когато Бербатов се утвърди като водещ голмайстор на немския клуб „Леверкузен”, младият футболист подхвана любовна авантюра с Деси Банова. Двамата бяха сватосани от спортният журналист Крум Савов, който бе водещ на церемонията „Футболист на годината”, организирана от БФС, а Деси – негова асистентка.

Любовта им обаче трае твърде кратко – само 5 месеца, като влюбения Бербатов научава, че неговата изгора не му е вярна в България, а му слага рога с друг футболист от националния отбор – защитникът Мартин Станков, който днес е съпруг на вдовицата на банкера Емил Кюлев Весела Кюлева.

Голмайсторът на националния отбор приема изключително тежко изневерите на Деси и изпада в тежка депресия, която една не съсипва кариерата му. В продължение на няколко месеца играта на Бербо в „Леверкузен” не спори именно заради това, че Деси Банова му е слагала рога с Мартин Станков. Иначе Деси е взела още един „скалп” на известен футболист. През 2006 г. тя бе за кратко любовница на Христо Стоичков. Казват, че и Крум Савов също е вкарал в леглото си синоптичката, както и други колеги на Деси от Нова телевизия, но за това няма категорични доказателства, пише „Уикенд“.

Бившата съпруга на Росен Плевнелиев – Юлияна, е бясна на президента за избора му. Близки до екс президентшата споделят, че още преди година и половина, когато узнала, че мъжът й се е залюбил с Деси Банова, тя засипала с жестоки хули и обиди както съпруга си, така и новата му любов.

„По-добре да се беше хванал със стриптийзьорка. Това е дъното! С тази може да обсъждаш само времето и новите модни тенденции, както и тротоарни клюки кой с коя преспал”, фучала Юлияна. Сащисана от интимната връзка на Росен Плевнелиев останала и близката приятелка на Юлияна – Галя Прокопиева, която според мълвата пратила унищожителен есемес на бившия президент за избора му. Президентът срещал подкрепата единствено на олигарха Иво Прокопиев, който му казал да следва сърцето си и да не се притеснява от това какво ще кажат хората.

 

 

 

 

hotarena.net

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене