Бойци от отбора на световната федерация по олимпийско таекуондо-WTF с демонстрация в Дупница

На едно от най-големите в света атрактивни шоу-програми с елементите на бойно изкуство, ще могат да се насладят в Дупница.

Само след няколко седмици, на 28 ноември, в спортната зала на града ще бъдат легендарните бойци от демонстративния отбор на световната федерация по олимпийско таекуондо-WTF. Мъжете от Кукион, които са предимно южнокорейци, пълнят залите в цял свят заради уникалните си изпълнения и спиращи дъха атракции.

Те са по покана в България на родната федерация и ще имат две изпълнения в София и в Пловдив. Президентът на родната ни централа Слави Бинев обаче е успял да убеди Кукион да направят и трета двучасова демонстрация в Дупница.

„Благодарим на г-н Бинев, защото това е признание за успешните ни последни години на „Гладиатор“, както и за първата в историята на България спечелена световна титла в този спорт именно от момче от Дупница.

Освен това, организацията на Балканиадата бе перфектна и г-н Бинев успя да договори и гостуване в Дупница на демонстративния отбор, а техните изпълнения се помнят с години“, коментира треньорът на „Гладиатор“ и виновник за успехите на дупнишките бойци Христо Михалчев.

„Залата събира 1500 зрители, но очаквам да дойдат и много зрители от съседните градове, защото входът е безплатен. И ако в София и Пловдив залите ще съберат всички фенове, то нашата модерна зала, може да се окаже тясна. Това ме притеснява единствено“, допълни Михалчев.

infomreja

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене