Димитър Бербатов смаза бивш свой треньор!!!

Той не знаеше как правилно да ме използва в тренировките и мачовете, коментира бившият национал

Макар да си тръгна преди близо година и половина от гръцкия ПАОК, Димитър Бербатов продължава да таи неприятни спомени от работата си с хърватина Игор Тудор в Солун. Бившите съперници на терена демонстрираха отлични отношения помежду си в седмиците след звездния трансфер на българина, но впоследствие настъпи сериозен разрив в комуникацията им не само на терена, но и извън него.

“Исках да се върна в Англия, но получих оферта от ПАОК. Приех предложението и бях готов да дам всичко от себе си за клуба. Но ПАОК имаше един проблем – Игор Тудор. Той не знаеше как правилно да ме използва в тренировките и мачовете. Тудор има много тактически недостатъци и като цяло неща, които не разбира. Освен това имахме и лични проблеми помежду си. Впоследствие Игор бе уволнен, но работата му остави отпечатък”, разкри Бербатов.

“Въпреки случилото се пазя много добри спомени от Солун, от престоя си в клуба и най-вече от феновете, които са изключителни. Никога няма да ги забравя. Подкрепят своите любимци страстно и са истински вманиачени в ПАОК”, допълни още новата звезда на индийския „Керала Бластърс“. За един сезон на “Тумба” Бербатов изигра 25 мача и реализира 5 гола във всички турнири.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене