Потресаващи СНИМКИ показаха скандалния начин на живот на благоевградските студенти

Появиха се потресаващи снимки на студентите в Американския университет в България (АУБ). Фотосите дават информация за начина на живот на студентите, дошли в Благоевград от всички краища на света, за да завършат престижното учебно заведение. Но и далеч от род и родина, идвайки в Благоевград младежите свалят задръжки и се превръщат в опасни гуляйджии, пише Struma.com. С бира, цигари и странни хапчета позира русокоса девойка, друга пък целува шишето с бира, „като икона“, трета бърка пунш в леген в студентската баня, с надпис „Откакто съм в града е перманентен купон“.

„Нееднократно студенти от АУБ са ставали част от масови сбивания. Американският университет в България възпитава отлични специалисти, учебното заведение се ползва с авторитет в цяла Европа, но не можем да си затваряме очите през разюзданото поведение на някои от възпитаниците им, системни посетители на нощните клубове в областния център“, споделят възмутени благоевградчани.

Припомняме, че в началото на месеца кървав скандал разтресе Благоевград, когато плакат на Аркан, държащ тигър, хранен с човешко месо, подля вода на кандидат-сенатор в АУБ.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене