Старшията на „Пирин“(Гоце Делчев) Румил Жотев събира сплотява колектива с приятелска вечеря

Това обяви самият специалист, който ще събере своите питомци след днешния двубой срещу „Балкан“(Ботевград)

Самият той лично е поел ангажимента около организацията и разходите по партито, в което ще се съберат всички от тима на неврокопчани. Наставникът на отбора от града край Места даде да се разбере, че е имал намерението да организира събитието още миналата седмица след хикса като гости на Банско, но лични ангажименти на някои от състезателите попречили на желанието му да събере всички заедно и то бе отложено за тази седмица.

В същото време председателят на УС на „Пирин“(Гоце Делчев) Иван Близнаков изрази увереност в победата на тима. „Водещ при нас е колективът. Ние успяхме да го изградим от 15
футболисти от Гоце Делчев, двама бразилци и 5-6 от региона. Преди старта на първенството обявих намерението на ръководството на клуба за това първенство, а то е да изградим отбор в движение, и да играем спокойно в първенството без някакви специални цели. Наблюдавахме играта на „Балкан“(Ботевград) в мача срещу „ЦСКА-1948“. Гостуващият тим има добри футболисти , но на този етап смятам, че като цяло ние сме по-добри, и е редно да го покажем в събота като домакини, побеждавайки тима от Ботевград”, коментира клубният шеф.

Иначе неврокопчани излизат в търсене на успех днес от 16.00 на своя стадион като без наказания Виктор Шишков. Найопитният в отбора на неврокопчани е с наложено наказание от ДК на ЗС на БФС София заради получения си червен картон по време на предишния мач на тима срещу Банско. Тогава той получи две официални предупреждения, а след това влезе в сериозни пререкания със съдиите, а това бе оценено на общо 3 срещи лишаване от участие в официални срещи на отбора. Всички останали са налице като добра новина за неврокопчани е завръщането в отбора на Стефан Терзиев и Иван Грънчаров.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене