Студентка с корени от Ресилово краси корицата на „Плейбой“

Студентката Дарина Гиздова, която е с корени от с. Ресилово, краси корицата на списание „Плейбой“. Бащата на красавицата Васил Гиздов е роден в сапаревобанското село Ресилово. Фамилната им къща е в съседство с имението на Братя Галеви.

Дарина Гиздова е завършила бакалавърска степен „Бизнес администрация“. Пред репортер на “Струма” тя заяви, че обмисля да запише магистратура по същата специалност. Доскоро е била собственичка на фризьорски салон, но го е затворила. В момента се е отдала на йога, фитнес и СПА.

Чаровната Дарина е участвала в няколко епизода на филма “Под прикритие”. Баща й Васил Гиздов се старае да помага в кариерата на красивата си дъщеря, която от 16 г. се подвизава по модните подиуми, подкрепя я във всяко начинание. По думите му Дарина е много амбициозна. Като си постави някаква цел, не се спира пред нищо, докато не я постигне.

Васил Гиздов се премести да живее в София, след като завърши средното си образование в Дупница. Идва си през лятото. В двора на къщата си е засадил малка градинка и отглежда зеленчуци.
НАТАЛИЯ ПЕТРОВА/struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене