Футболен шеф от Благоевград „сплоти колектива“ с барбекю за рождения си ден

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов почерпи футболистите на специално организирано барбекю

Той събра отбора на 16 октомври в Панчарево, ден след 46-ия си рожден ден. Стойчо използва повода, за да сплоти допълнително колектива в отбора. Барбекюто премина в много добро настроение, а участие взеха всички футболисти и треньорският щаб начело със Стамен Белчев.

Вчера по обяд Стоилов почерпи и треньорите в школата и служителите в администрацията, но в ресторанта на „Армията“.

По същото време на стадиона барбекю си организираха юношите на ЦСКА до 19 г. Поводът бе предстоящото и за тях вечно дерби – днес от 15:00 часа на помощния терен на „Герена“. Сблъсъкът ще е с голям залог не само заради традиционния заряд, който носи, но и защото двата отбора са лидери в Елитната група с равен брой точки. След първите 10 кръга и червени и сини имат по 7 победи, 2 равенства и 1 загуба. Левски заема първото място заради по-добрата си голова разлика – 25:5 срещу 18:6 за армейците. ЦСКА защитава титлата си от миналия сезон в Елитната група до 19 г. Треньор на тима е Ивайло Станев. В последния кръг армейците биха Монтана с 3:0, а Левски мина през Септември с 4:0.

Вчера пък юношите на ЦСКА, родени през 2004 г., разбиха с 4:0 като гости Спартак Плевен в първа 1/8-финална среща от турнира за Купата на БФС. Два гола вкара синът на треньора Атанас Борносузов – Йоан, а по един добавиха Георги Чорбаджийски (брат на Божидар Чорбаджийски) и Валентин Ситнилски. Протоколният реванш ще е на 24 октомври (вторник) от 14:00 часа в Панчарево.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене