Парите, събрани от базара в Разлог за лечението на Мартина, са вече в сметка

В първия ден от базара беше събрана сумата от 4688 лв. Вторият ден събраната сума беше 2925 лв. За двата дни общо успяхме да съберем 7633 лв. Днес (16.10.2017) парите бяха преведени в сметката на майката на детето. Всичко е описано, документирано, снимано!

Какво се случи с останалата стока от базара, която не успяхме да продадем?

1. Непродадени вещи като сувенири, аксесоари, бижута, играчки, книги и т.н. бяха дарени за базара в Банско, който продължава следващата събота и неделя. 
2. Дрехи (нови и втора употреба), които не успяхме да продадем за тези 2 дни бяха дарени в Защитеното жилище в Разлог. От там ни обещаха, че дрехите, които са по-малки като размер ще бъдат занесени в Блян. 
3. Бебешки дрехи за новородено (нови и втора употреба) бяха дарени на родилното отделение в болницата в Разлог. 
4. Детска храна (пюрета) беше изпратена на Веско от София (дете с рядко заболяване). 
5. Бебешкото мляко отиде в Перник в помощ на 2 годишно дете със сърдечна недостатъчност, отглеждано от баба си.

До тук с отчета. Започваме с благодарностите!

Най-напред искаме да благодарим на жителите на гр. Разлог, които отделиха част от средствата си и ги дариха в помощ на Мартина. Благодарности и на тези, които безвъзмездно дариха вещи, дрехи, играчки и т.н., които да бъдат продавани на базара. Списъкът с дарителите е толкова дълъг. Без вас базарът нямаше да се осъществи! Благодарим на общ.Разлог за бързата реакция и съдействието, което ни оказаха, базарът да стане факт. Лично благодаря на останалите организатори, затова че взеха присърце каузата и отделиха от личното си време, за да се включат в организацията. Благодарим на децата от детските градини за прекрасните сувенири, които изработиха с голямо желание. Специални благодарности на всички и от майката на Мартина – Катерина Юнчова. 

Мария Костова, гр. Разлог

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене