Бивш футболист на Банско с гол в квалификациите за Купа Азия

Юношата на ЦСКА Самир Аясс се разписа за Ливан при лесния успех с 5:0 над Северна Корея в мач от Група “Б” на квалификациите за Купата на Азия

Бившият играч на „Дунав“(Русе) и куп родни отбори вкара третия гол в сблъсъка. Аясс е роден през 1990-та година. Баща му е ливанец, а майка му българка. Той изигра много килна година в Банско през сезон 2011/2012 с 21 мача и 1 гол. Стигна и до младежкия ни национален отбор. В този квалификационен цикъл  избра да играе за родината на баща си.

В момента бившият играч на „козлите“ играе за шампиона на Ливан Ал Ахед, където премина именно от „Дунав“(Русе), където се състезаваше до края на миналата година

Юношата на ЦСКА премина успешно медицинските прегледи, след което подписа договор с клуба.

Аясс бе взет при русенци миналата година, като той веднага се утвърди в състава на Веселин Великов и стана един от ключовите футболисти в отбора. Полузащитникът вкара попадения във вратата на ЦСКА, Левски и „Лудогорец“.

След изиграването на първите четири кръга футболистите на Милодраг Радулович имат актив от 10 точки. На втора позиция в групата е Хонконг с 5, Северна Корея има 2, а на последното място е Малайзия със само 1 спечелена точка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене