„Пирин“(Разлог) не остави никакви шансове на ОФК Елин Пелин и го победи с 1:4 при гостуването си

Отборът на „Пирин“(Разлог) продължи с добрите си игри като гост и победи Елин Пелин с 4:1. Срещата бе от 10-ия кръг на Югозападната трета лига

Възпитаниците на Христо Джоджов вкараха четири гола и при гостуването на „Чавдар“ в Етрополе преди три седмици. Точни за тях в този мач бяха Бартоломеу Бери в 15-ата, Костадин Кацимерски в 21-ата, Мартин Газиев в 30-ата и Мариян Ловков в 70-тата минута. А домакините вкараха почетния гол в добавеното време на мача.

Това бе четвърта победа за отбора от Разлог, който изпревари с по-добра голова разлика „Чавдар“ и „Рилски спортист“ и с актив от 14 точки вече е на 7-мо място. Елин Пелин остава 16-ти с 8 точки. За гостите успехът пък бе с цената на натрупана нова доза самочувствие за футболистите, които не успяха да стартират подобаващо през този сезон, но постепенно показват своя потенциал. Явно през седмицата доста е било направено, за да не се възгордеят прекалено много и да няма никакво подценяване, както това е случи при гостуването на „Ботев“ в Ихтиман. Тогава Христо Джоджов и компания загубиха с 1:0, а футболистите определено се отнесоха прекалено аристократично към своя съперник, който използва случая и взе първи 3 точки за това първенство.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене