Тежки наказания в „Пирин“(Гоце Делчев)! Санкции отнесоха и в съботния съперник „Марек“

Дисциплинарната комисия на ЗС на БФС -София наказа по доклад общо по двама треньори на „Пирин“(Гоце Делчев) и „Марек“(Дупница) след срещите от междинния 8-ми кръг на Югозападната трета лига

Най-тежко е наказанието на помощник-треньора на „Пирин“(Гоце Делчев) Никола Стойков – цели 6 мача !

З апо един мач са наказани наставника на неврокопчани Румил Жотев и двамата треньори на „Марек“- Цветан Видински и Светослав Георгиев. Ето и всички наказания:

НАКАЗАНИЯ ТРЕТА ЛИГА – ЮЗ ГРУПА – 8 кръг
СЪСТЕЗАТЕЛИ С НАТРУПАНИ ЖЪЛТИ КАРТОНИ:
ИМЕПФК/ФКПореден Ж.К.ССП
   ТОМИСЛАВ СЛАВЧЕВ ПАВЛОВ   ЦСКА 194851 среща
   ДИМИТЪР ВЛАДИМИРОВ ВЛАДИМИРОВ   МАРЕК 191551 среща
   ВИКТОР МИТКОВ ШИШКОВ   ПИРИН Г.Д.51 среща
ЗА ПОЛУЧЕН ЧЕРВЕН КАРТОН:
ИМЕПФК/ФКПО ЧЛЕНССП
   СТИВЪН АСЕНОВ СЛАВКОВ   ВИХРЕН САНД.22(2),в)1 среща
   ВЕНКО ЙОРДАНОВ ЦИНЦАРОВ   СВОБОДА ПЕЩ.22(2),б)1 среща
ПО ДОКЛАД:
        – ДК наказва Цветан Видински – треньор на „Марек 1915″/Дупн./ с лишаване от правото да изпълнява функции като треньор за 1 среща и с глоба в размер 250 лв. на основание чл. 34 (1), т. 2  от Дисциплинарния правилник на БФС.
        – ДК наказва Светослав Георгиев – треньор на „Марек 1915″/Дупн./ с лишаване от правото да изпълнява функции като треньор за 1 среща и с глоба в размер 250 лв. на основание чл. 34 (1), т. 2  от Дисциплинарния правилник на БФС.
        – ДК наказва Румил Жотев – треньор на „Пирин“ /ГоцеДелчев./ с лишаване от правото да изпълнява функции като треньор за 1 среща и с глоба в размер 250 лв. на основание чл. 34 (1), т. 2  от Дисциплинарния правилник на БФС.
        – ДК наказва Николай Стойков – треньор на Пирин /Г.Д./ с лишаване от правото да изпълнява функции като треньор за 6 срещи и с глоба в размер 312.50 лв. на основание чл. 34 (1), т. 4 във връзка с чл. 23 (2), д)  от Дисциплинарния правилник на БФС.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене