Димитър Бербатов и хубавата Елена посрещат новата 2018 година на Малдивите

Звездата на българския футбол, благоевградчанина Димитър Бербатов ще посрещне новата 2018 година на Малдивите, заедно със съпругата си Елена,пише Блиц. По този начин, той най-после ще осъществи една от мечтите на половинката си, а именно да я заведе на самотен остров.

Резервацията за Малдивите е направена още преди дни, а за конфорта на жена си Митко Бербатов се е изръсил със сумата от близо 10 000 долара.

Както е известно, благоевградчанинът подписа договор с индийския футболен клуб „Керала Бластърс”. Тимът се намира в град Кочин, който е близо до мечтаната за много хора дестинация.

„Разстоянието от Кочин до Малдивите не е голямо. Има и редовни полети до град Мале, столицата на малката островна държава. Поради тази причина на Митко ще му е по-лесно да заведе Елена там. Тя ще му гостува в Индия през декември и за Нова година ще отидат до Малдивите”, твърдят източници на тигъра на печата.

„Както е известно, на Малдивските острови има стотици хотели. Бербо обаче е избрал едно от най-скъпите и тузарски кътчета, където всичко е потънало в лукс. Първо, те ще се ширят в красива къщичка, намираща се навътре в прекрасна лагуна, където водата и кристалночиста, а пясъкът е бял и мек. Все едно си в рая. Островът, където ще отидат, е много малък. Т.е. – ще бъдат далеч от шумотевицата и напрегнатото ежедневие. А и същото това място е посещавано само от богаташи. Нормален човек не може да си позволи подобно удоволствие. Цената на една нощувка е над 1000 долара”, добавят източници.

Елена отдавна бленува за подобна почивка, но нещата все се разсъхваха в последния момент. Преди години тя и Бербо почти бяха тръгнали за остров Бора Бора във Френска Полинезия, но така и не заминаха.

Провали се преди две години и тяхна екскурзия до Сейшелските острови. Единственото им по-екзотично преживяване е в Дубай, където на Елена и прилоша, защото беше бременна с второто си дете. Сега по всичко обаче личи, че мечтата на красивата дама най-после ще се сбъдне.

Самият Бербатов вече се стяга и за индийското първенство, което ще стартира в средата на ноември.

„Вече всичко е разбрал за града, където ще живее, благодарение на интернет. И няма търпение да потегли за там. Митко се намира в отлично здравословно състояние. Поддържа постоянно спортната си форма и е готов да се завърне на терена за официален мач. Надява се да започне отново да бележи голове”, добавят негови близки.

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене