Свържете се с нас

Скандали

Какво чудо видяхме! Агресия в разгар в Благоевград! Младо момиче издивя, изпотроши автомобил на паркинга зад мол „Ларго“, заради…. / снимки и видео /

Публикувано

на

На потресваща агресия се натъкна репортер на Struma.com вчера следобед, младо момиче издивя пред очите на майка си, заради това, че неизвестен водач на „Мерцедес“ блокирал възможността и да излезе.

Случката мина пред псувни, грозни обиди и бой. Инцидентът стана в късния следобед. Девойка придружавана от майка си видя, че колата и е затапена и не може да мръдне. Вместо да потърси някой от управата на паркинга момичето буквално издивя.

Започна да рита колата, с токовете си откърти номерата и и ги хвърли зад намиращата се наблизо ограда „Ха, сега да го видя тоя как ще си открие номерата, боклуци, некадърници, бързам“, нареждаше бясната млада жена и не спираше да удря с токчетата си чуждата кола.

За броени минути се появи собственикът на автомобила, който направи опит да я укроти, но безуспешно. Човекът онемя при вида на колата си. А девойката не спираше да рита и буйства. Наложи се майка и да и забие два шамара, които леко я стреснаха, но продължи да крещи.

„Ще извикам полиция“, каза собственикът на колата, но майката някак го укроти. След което пребледнял като платно шофьорът премести колата си, а бясната изчезна в мръсна газ.

Според нас тези хора не бяха от Благоевград, а някъде от околността, колата бе с благоевградска регистрация. Публикуваме и видео от случката, изумени от агресията, на която станахме свидетели.

Безобразие, лошо възпитание и безконтролна злоба, това видяхме. Младите сякаш загубиха контрол над емоциите си, превърнаха се в истински истерици!

И причината е високото самочувствие без покритие и чувството за безнаказаност. Трябваше да дойде полиция, за да я вкарат в клетката тази лигла, която спокойно можеше да има дело за увреждане на чужда собственост.

 

Петя Георгиева/struma.com

коментара

Uncategorized

Читателите алармират! Ценови безумия в Лидл – Гоце Делчев!

Публикувано

на

Колко е прекрасно, когато шеф Манчев и Таньо Шишков ни зарибяват, от високоплатено място, колко е хулаво да пазаруваш от Лидл. Самата компания не спира да ни агитира, за своята коректност, точност и актуалност в цените… Дали е така обаче? Ако говорим за предстовителството за веригата хипермаркети в град Гоце Делчев, обаче нещата не са видимо такива. От управителска немърливост или съвсем умишлено, промоционално обявените цени във веригата магазини е по голяма от обикновената, стационарната… Читатели на Топ Преса и на нашата група ТАРИКАТ ПАРАД – Гоце Делчев, алармираха нас и через нас и голямата общественост, че при ценообразуването управителите в магазина били крайно некоректни. Убедете се сами, уважаеми читатели, промоционалната цена на зърнесто прясто сирене в Лидл – Гоце Делчев е обявена на 2.29 при реална цена от 2.19. Вижда се че и при много продукти е така. Идеята на тарикатите е проста, като видите етикет в червено веднага да си помислите, че продуктът е в промоция, без да проверите, реалната цена… разчита се ва вашето доверие и това че бързате. Грабвате щото е на промоция а всъщност го купувате на по голяма от реалната цена. Когато поискате сметка от управителите на Лидл, ви се отговаря- „продуктът е в Акция“, което не означавало задължително ниска цена, а просто хитов продукт търсен от хората и червения етикет ги насочва към него, но текстът на промоционалната табела е категоричен „Внимание ниска цена!“. Кой кого лъже, уважаеми потребители преценете вие! Ние отбелазваме видяното от наши читатели и чакаме отговори отЛидл-ГоцеДелчев.

коментара

Продължете с четенето

Новини

В двора на ЦДГ „Снежанка“, гр. Гоце Делчев пясъчници пълни с кучешки фекалии… ЕТО ЗАЩО!

Публикувано

на

„Кадрите са от 07.07.2019 г, около 20:00 в двора на ЦДГ „Снежанка“, гр. Гоце Делчев. Дворното пространство, в което през деня играят децата на детската градина, вечер е място, на което жени на средна възраст си разкарват кучетата. Любимите пясъчници на децата, пълни с кучешки фекалии. На видно място пред главния вход на детската градина е поставена табела, на която е обозначено, че е забранено разхождането на домашни любимци и нарушителите ще бъдат наказани с парична глоба. Детската градина разполага и с видео наблюдение, но очевидно нищо не може да спре нарушителите. А по-лошото е, че тези гледки са обичайни всяка година, предимно през летния сезон“…

Сигнализират  читатели на Топ Преса…

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юли 2019
П В С Ч П С Н
« юни    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПОПУЛЯРНИ