Ветераните на „Марек“ и „Левски“ изнасят футболно шоу в неделя

Цяла плеада легендарни футболисти, треньори и футболни деятели ще се включат в демонстративния футболен мач между ветераните на  „Марек“ и „Левски“ тази неделя

Срещата ще започне в 16.00 часа на стадион „Бончук“, където ще дойдат националният селекционер Петър Хубчев, наставникът на младежкия национален отбор Антони Здравков. В „града на барикадите“ ще бъде още най-успешният български треньор за всички времена Димитър Пенев са само част от гостите, които ще седнат в трибуните на легендарния стадион. Ще присъстват и десетки гости от БФС, съдийската комисия, както и бивши футболисти и треньори на „Марек“ и от други клубове в страната.

Поводите за демонстративния двубой са два – 65 години от откриването на „Бончук“ и 40 години от победата над немския колос „Байерн“ (Мюнхен).

Дупничани ще могат да видят отново в игра Наско Сираков, Николай Илиев, Емил Велев, Кирил Ивков, Петър Петров, Стефан Аладжов, Красимир Коев, Сашо Костов и други бивши национали от различните поколения на „Левски“.Срещу тях ще се изправят Венци и Иван Петрови, Сашо Райнов,  СашоПаргов, Стоянов, Палев, Кючуков и компания, подпомогнати и от играчи от по-старото и по-новото поколение.

Организатор на събитието е именно Община Дупница.От 15.00 часа същият ден, на изкуственото игрище ще започне мини турнир по футбол с участието на отбори от школата на „Марек“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене