Свържи се с нас

Здраве

Лимон срещу инфекции, високо кръвно налягане, рак, стрес..

Публикувано

на

Лимоните  имат 10 000 пъти по-добър ефект от химиотерапията,  силен антиканцерогенен ефект,  много силен антимикробен ефект.

Лимонът е един вълшебен плод, който има способността да убива раковите клетки. Той е 10 000 пъти по-силен от химиотерапия. Препоръчва се  да се пие сок от лимон с малко сода бикарбонат за предотвратяване заболяването. Без захар или подсладители, вкусът е приятен – натурална лимонада. И разбира се, не предизвиква ужасните ефекти от химиотерапията. И ако можете да го направите, засадете си едно лимоново дръвче. Всичките му части са полезни.

Лимоновото дърво е ниско и не заема много пространство, известно е под името лимон, лима, limoeiro (gal.), llimoner (cat.), limoiaritz (eusk.). Този плод има силен антиканцерогенен ефект. Освен това има много други свойства. Има много силен ефект върху кисти и тумори. Този плод лекува от рак, тестван е за рак от всички видове, а ако се добави бикарбонат е още по-добре, защото ще се промени стойността на рН на тялото.

Лимонът лекува бактериални инфекции и високо кръвно налягане

Лимонът притежава много силен антимикробен ефект с много широк спектър на действие против бактериални инфекции и гъбички – те обикновено живеят на места с висока киселинност, добавянето на бикарбонат към вашият Лимонов сок вие ще промените стойността на рН на тялото към алкална, каквато всъщност трябва да бъде, за да сте здрави.

Лимонът е ефикасен срещу вътрешни паразити и червеи, регулира високо кръвно налягане и е антидепресант, намалява стреса и нервните разстройства.

Интерес представлява източникът на тази информация: идва от Институт на науките на здравето – Балтимор, който казва, че след повече от 20 лабораторни тестове, извършени от 1970 до сега данните сочат че:

  • лимонът унищожава злокачествените клетки в 12 типа рак, включителноно на дебелото черво, гърдите, простатата, бял дроб и панкреас;
  • вещества от това дърво забавят растежа на раковите клетки и оказват 10 000 пъти по-добър ефект от продукти като Adriamycin, химиотерапия, и наркотичните продукти, които се използват обикновено в света.

И това, което е още по – изненадващо: този вид лечение, с екстракт от лимон и бикарбонат, унищожава само злокачествените ракови клетки и не засяга здравите клетки.

Институт на науките на здравето, L.L.C. 819 н. Чарлс Стрийт Балтимор, MD 1201

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО
Реклама
loading...

Здраве

Консумацията на риба намалява риска от сърдечни болести

Публикувано

на

Много са причините рибата да заеме важно място в хранителния режим, оповести Американската асоциация за сърдечни заболявания, цитирана от ЮПИ.

Препоръчително е риба да се консумира най-малко един-два пъти седмично. Най-добрият избор е риба, съдържаща голямо количество омега-3 мастни киселини. Опциите включват сьомга, риба тон, скумрия, езерна пъстърва, херинга, сардини.

Но какъвто и да е изборът, рибата не трябва да е пържена, предупреждават експерти от асоциацията. Изследвания показаха, че любителите на пържена риба са с увеличен риск от сърдечна недостатъчност.

„Омега-3 мастните киселини имат противовъзпалителен ефект, който позволява да се избегне втвърдяването на артериите“, заяви Соня Ангелоне от Американската академия по хранене и диетология. „Освен това те затрудняват образуването на кръвни съсиреци и допринасят за намаляване нивото на триглицеридите в кръвта“, пояснява тя.
Изследвания, обхванали 90 000 американци, показаха, че хората, които консумират пържена риба поне веднъж седмично, са с 48% по-голям риск от сърдечна недостатъчност в сравнение с онези, които по-рядко ядат пържена риба.

Рибата има благотворен ефект и за хората, които са с болни сърца. Преживелите инфаркт хора, които два пъти седмично ядат риба, са с 27% по-малък риск да умрат през следващите две години в сравнение с онези, които не консумират риба.

/дарик

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО

Здраве

За здраве и фина фигура – 20 часа глад седмично!

Публикувано

на

Ето съветите как да постигнем душевен и здравословен баланс

Съвременният човек пълнее и се разболява, защото се храни неправилно и защото живее натоварено, като не спазва природните закони и не следва вътрешния си биологичен часовник, казва германският натуропат графиня Ангелика Волфскийл.

Ето съветите й как да постигнем душевен и физически здравословен баланс, които тя прилага в над 30-годишната си лечебна практика.

Интермитентно (периодично) гладуване – що е то?

Това е гладуване в интервали от 20 до 36 часа през определени периоди, които се редуват с нормално хранене. В резултат на този вид „диета” се постига редуциране на калорийния прием, но крайният ефект всъщност се оказва много по-значим от това да постигнем просто желаното намаляване на теглото си.

Нобеловата награда за медицина през 2016 г. е присъдена на японския учен Йошинори Ошисуми, който разкрива един уникален клетъчен механизъм, наречен автофагия – процесът на жизненоважното рециклиране, унищожаване и пречистване на клетъчни компоненти. След инфекция например този механизъм елиминира нашествениците в клетката – вируси и бактерии. Той има важна роля също за елиминирането на остарели, повредени или опасни клетъчни компоненти. Нарушенията в този механизъм на пречистване ускоряват процесите на стареене и стоят зад редица болести – Паркинсон, диабет, рак и др.

За да се случи процесът на автофагия в клетките обаче, трябва да им бъде дадена възможност за това, обяснява Ангелика Волфскийл. Защото се оказва, че при претовараване на клетката с храна, при често хранене именно автофагията страда най-много. И обратното – кратките периодични състояния на глад подпомагат самопречистването на клетката.

dnes.bg

 

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2018
П В С Ч П С Н
« апр.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ