Още един бивш футболист на отбор от Югозапада ще се присъедини към ЦСКА

Това е нападателят Калоян Бонев, който може да бъде смятан, според осведомени, за  почти сигурно ново попълнение на ЦСКА 1948
Както е известно, вчера клубът от Трета лига бе напуснат от голмайстора Костадин Хазуров и „червените“ търсят на кого да поверят атаката. Както е известно, роденият в Гоце Делчев нападател напусна изненадващо за мнозина лагера на „армейския клуб“ веднага след първия двубой срещу „Беласица“, завършил 1:1. Тогава той бе сериозно нахокан от старши треньора Валентин Илиев за това, че не се е влагал на 100% в тренировките и бе обвинен за пропуснатите 3 точки заради пропуските си по време на срещата с „комитите“. Това обиди неврокопчанина и той реши да си тръгне от тима, ръководен от легендата на „червените“.
Според запознати именно на Калоян Бонев се залага да запълни празнината, отворена след заминаването на опитния голмайстор от лагера на „червените“.
До края на миналия сезон Калоян Бонев игра за Банско, където бе отбеляза 3 попадения с екипа на отбора във Втора лига.
Надеждата на ЦСКА 1948 е той обаче да си припомни формата от преди година по-рано, когато нижеше гол след гол в „А“ областна група с фланелката на друг столичен клуб – „Локомотив“(София). По време на кампанията на „железничарите“ в най-ниското ниво на родния футбол, където те поставиха също като „армейците“ ново начало, той реализира 42 попадения.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене