„Германея“(Сапарева баня) готов за съботното дерби на съседите срещу „Марек“

Съседското дерби ще бъде начин футболистите на домакините да се реваншират за тежката и неочаквана загуба с 4:0 на старта на шампионата при гостуването си на „Септември“(Симитли)

Именно това е желанието на целия тим, който ще може да повиши самочувствието си при успех срещу съседа и вечен дразнител „Марек“, чийто отбор също ще иска да се представи по-добре, след като миналия уикенд

„Дупнишкият тим няма нужда от представяне. Той е голямо име в българското футболно семейство. Имат добър треньорски екип, и не бива да се заблуждаваме от постигнатото равенство в изминалата събота срещу „Пирин“ (Разлог) на стадион Бончук““. Зарядът за този мач е по-голям, защото повечето от футболистите са играли и  в двата отбора, и познават добре качествата си на терена. Най-важното нещо е да няма ексцесии по време на мача, футболистите, на които ще се гласува доверие, да се раздадат докрай. Мисля, че ще покажем качествена игра, която да задоволи зрителите на стадиона. Иска ми се да има реално съдийство и по-добрият отбор да победи”, сподели наставникът на „Германея“ Борис Кръстев, за когото има известна доза сантимент, имайки предвид, че той ръководеше тима на гостите за последно миналия сезон. Тогава обаче бе освободен след неубедителни игри на отбора.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене