Партийни книжки на 25 млади социалисти в Гоце Делчев връчи Станишев

Станишев в Гоце Делчев

снимки: БСП – Гоце Делчев

На тържествена церемония в Гоце Делчев при вчерашното си посещение председателят на БСП Сергей Станишев лично прие в редиците на партията 25 нови членове и им връчи партийните книжки.

Станишев в ГД 1

Неделния ден за гоцеделчевските социалисти бе празничен, тъй като лидерът им и депутатите от област Благоевград бяха сред тях и имаха възможност да зададат всички вълнуващи ги въпроси. Сергей Станишев се срещна с представителите на местния бизнес, пред които заяви, че приоритет в работата на правителството е нормализирането на бизнес климата в България.

социалисти

Той заяви още, че вече са намалени или отменени много лицензионни и регистрационни режими, които обременяват работодателите и че държавата се е разплатила изцяло с тях. Сергей Станишев увери, че се подготвя облекчаване на още режими, но в същото време конкретизира, че държи и на социалните ангажименти на бизнеса към работещите, като предупреди ,че няма да отстъпи.

Станишев ГД 2

Изключително вълнуващо и емоционално премина и срещата с младите социалисти от Гоце Делчев и региона, която бе в препълнената изложбена зала на Дома на културата, където той ги призова да дадат всичко от себе си, за да спечелят европейските избори на 25-и май.

Станишев подчерта, че едва ли България скоро би имала привилегията отново да има президент на една от двете най-големи партии в Европа, което е огромен шанс, от който всички българи трябва да се възползват. Той заклейми датата на изборите за европарламент 25 май с приемането на 25 нови и млади членове в редиците на БСП в община Гоце Делчев и пожела на всички успех и непримиримост за изборна победа.

Посещението на лидера на БСП Сергей Станишев приключи с многолюдна среща с жителите на града и региона. В голямата зала на Дома на културата той бе посрещнат от председателя на Общинския съвет на БСП Валери Сарандев и от близо 700 членове и симпатизанти, които задодаха многобройни въпроси.

В рейда и многобройните срещи президента на ПЕС и лидер на столетницата участваха народните представители Тодор Радулов и Емил Костадинов, кметът на Гоце Делчев Владимир Москов и заместникът му Богдан Боцев, областният председател на партията Юлиян Гошев и заместник-областният управител на Благоевград Костадин Дурчов.

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене