НИКОЙ НЕ СПА В КВ. „ПОЛЯНИТЕ“! Фен на Т. Сандъкчиев рецитира от балкона, Азис проглуши нощен Петрич

Жителите на третия по големина квартал в Петрич – „Поляните”, осъмнаха с музиката на Азис и няколко от изявените звезди на фолка вчера. Наложи се екип на полицията да реагира на сигнал на петричани, потърпевши от високите децибели, с които бе огласен кварталът. Оказа се, че фен на Туфчо Сандъкчиев е надул до краен предел музиката и е подложил жителите на крайната улица „Урумов“ и близките кооперации на истински кошмар. Не му стигнало това, но и излизал периодично на балкона си и на висок глас обявявал победата на екссекретаря Туфчо Сандъкчиев.

Тормозът за квартала приключил едва в 6.30 часа сутринта вчера. На място екип на полицията е пристигнал след множеството сигнали от петричани за нарушаване на обществения ред от лице, което системно ги тормози с високата музика в часовете, отредени за почивка.

В квартала освен екссекретаря на ОбА Туфчо Сандъкчиев живеят също бившият кмет на Петрич Вельо Илиев и настоящият – Димитър Бръчков.

На нарушителя е съставен предупредителен протокол. В случай на последващо такова деяние, в което се нарушават спокойствието и мирът на жителите на квартала, той ще отнесе глоба в размер на 500 лв., предвидена в Закона за опазване на обществения ред, казаха общинари вчера.

ВЕНКО СТЕФАНОВ/struma.bg

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене